Opvolging Zelfoogsttuin & Markt

Zoals velen, maar niet iedereen, weten, waren wij op zoek naar een opvolger voor onze tuinderij. We hebben de afgelopen anderhalf jaar heel veel geïnteresseerden gesproken. Het bleek nog niet zo makkelijk om iemand te vinden die zowel de zelfoogsttuin als de markt wilde of kon overnemen. Daarom hebben we, in samenspraak met de ‘denktank’, besloten op zoek te gaan naar iemand die alleen de zelfoogsttuin wilde overnemen. Voor de markt zijn we daarnaast ook op zoek gegaan naar een opvolger.We zijn heel blij dat we nu kunnen aankondigen dat we voor zowel de zelfoogsttuin als de markt een geschikte opvolger hebben gevonden die per 2022 zullen starten. De nieuwe eigenaar van de zelfoogsttuin heet Diederik Hoogland en komt uit Woerden. Op de markt zullen vanaf 8 januari Co Bos en Elma Verhoeve, van De Vitaminefiets uit Nieuwerkerk aan den IJssel met mooie biologische producten komen staan.

Lees meer »

Vrijwilligers gezocht

Lijkt het je leuk om een of meerdere keren per week lekker bezig te zijn in de buitenlucht? Wil je meer leren over biologisch tuinieren? Heb je zin in fysiek werk dat tegelijk heel ontspannend is? Dan is meehelpen bij ons op de tuin misschien iets voor jou?

Met ingang van het nieuwe tuinseizoen (vanaf maart/april 2023) hebben we weer plek voor en behoefte aan helpende handen. Ervaring/kennis niet nodig; wel enthousiasme (ook met minder mooi weer;-). Meer weten of aanmelden? Stuur ons een mailtje: info(A)tuinderijdegroenteboer.nl

Lees meer »