Welkom » Nieuws

Aandelen 2019 beschikbaar!

In mei start het nieuwe zelfoogstseizoen. Inmiddels het vierde op deze plek. Aandeelhouders zeggen bijvoorbeeld over de zelfoogsttuin: "Als je eenmaal meedoet, wil je niet meer zonder!", "Genieten!", "Ik heb nog nooit zulke lekkere groenten gegeten". 

Wil je ook meedoen? Meer informatie vind je hier en aanmelden kan hier. Wil je ons graag nog iets vragen, mail ons dan of loop langs bij onze kraam op de zaterdagse streekmarkt op het Kerkplein in Woerden.

Aandelen dit jaar inclusief 15% korting bij onze marktkraam!

In 2018 krijg je als aandeelhouder van de zelfoogsttuin óók nog eens 15% korting op alle groenten en fruit in onze kraam op de Woerdense streekmarkt!

Dus ook in de maanden dat er niet geoogst kan worden (jan-apr) en voor de producten die we niet op de tuin hebben (zoals zoete bataat, appels/peren, walnoten, tomaten en paprika's, avocado etc). Nu kun je dus jaarrond genieten van een meer dan compleet aanbod aan verse, biologische groenten en fruit. Van om de hoek en soms van iets verder weg. Wat houdt je nog tegen? Meer weten? Kom naar de info-avond op 7 maart. Of loop eens langs op zaterdag bij onze kraam.

Lees meer »

Informatie-avond zelfoogsttuin 7 maart 2018

Informatie-avond over het zelfoogstseizoen 2018; op woensdag 7 maart; 20 uur (inloop vanaf 19.45), De Boerinn, Mijzijde 6, Kamerik. Welkom!

In mei start het nieuwe zelfoogstseizoen weer! Lekker zelf je biologische groenten/zacht fruit/bloemen oogsten zonder al het andere werk. Verser kan niet! Interesse? Kom naar de informatie-avond!

Lees meer »

Vrijwilligers gezocht

Lijkt het je leuk om een of meerdere keren per week lekker bezig te zijn in de buitenlucht? Wil je meer leren over biologisch tuinieren? Heb je zin in fysiek werk dat tegelijk heel ontspannend is? Dan is meehelpen bij ons op de tuin misschien iets voor jou?

Met ingang van het nieuwe tuinseizoen (vanaf maart/april a.s.) hebben we weer plek voor en behoefte aan helpende handen. Interesse? Lees hier verder.

Lees meer »

Nieuw! De Groente-verrastas!

- Tas met 4 à 5 verschillende soorten biologische groenten voor minimaal 4 eenpersoons maaltijden voor €8,50 (ook geschikt voor met zijn tweeën!)

- Elke week een verrassing wat er in zit

- Elke zaterdag op te halen in onze kraam op de streekmarkt in Woerden

Meer lezen? Kijk hier.Wekelijkse verkoop op streekmarkt Woerden

Vanaf januari staan wij wekelijks op de streekmarkt in Woerden met biologische groenten van het seizoen.

Behalve wijzelf staan er onder andere een kaasboer, bloemenkweker, bakker en vlees(waren), kortom, allemaal kwalitatief hoge, dagelijkse boodschappen uit je eigen omgeving bij elkaar! En voor de kinderen zijn er allerlei boerderijdieren om te bekijken en te aaien!

Elke zaterdag tussen 9 en 17 uur op het Kerkplein in Woerden.

Lees meer »