Welkom » Nieuws » Opvolger(s) gezocht!

Opvolger(s) gezocht!

Gepubliceerd op 15 mei 2020 om 20:54

Wij, Frank en Elsbeth, hebben besloten aan het einde van dit jaar te stoppen met ons bedrijf, de zelfoogsttuin en de markt. We zijn op zoek naar (een) opvolger(s) die de tuinderij met zelfoogst en de marktverkoop wil(len) voortzetten.

Waarom? Wij zijn van plan met onze dochters voor langere tijd op reis te gaan door Europa; op zoek naar een plek waar wij onze dromen en idealen nóg beter tot hun recht kunnen laten komen.

Het loslaten van waar we de afgelopen 6 jaar met hart en ziel aan hebben gewerkt, onze tuinderij, doet ook pijn. We zijn hier in Woerden en omstreken heel warm ontvangen. Veel van onze aandeelhouders zijn erbij vanaf het begin. Inmiddels is onze aandeelhouders- en marktklantenkring nog veel verder uitgebreid, en we voelen ons gewaardeerd tussen alle betrokken, warme, gezellige, optimistische, trouwe klanten. Jullie dus! We zullen jullie missen, maar het is nog veel te vroeg om afscheid te nemen; we staan pas aan het begin van dit tuinseizoen en tot einde van dit jaar zijn we gewoon ook elke zaterdag op de streekmarkt te vinden.
We doen ons uiterste best opvolging te vinden voor zowel de tuinderij met zelfoogst als de marktverkoop.
Wie of wat zoeken wij?
Zie het onderstaande documentje voor meer uitleg voor een potentiële opvolger. Heb je interesse of ken je iemand? Neem gerust contact met ons op! Delen van dit bericht kan heel makkelijk via onderstaande social media-knoppen en wordt zeer gewaardeerd!