Welkom » Nieuws

Aandelen 2021 beschikbaar!

In mei start het nieuwe zelfoogstseizoen. Inmiddels het zesde op deze plek. Aandeelhouders zeggen bijvoorbeeld over de zelfoogsttuin: "Als je eenmaal meedoet, wil je niet meer zonder!", "Genieten!", "Ik heb nog nooit zulke lekkere groenten gegeten". 

Wil je ook meedoen? Meer informatie vind je hier en aanmelden kan hier. Wil je ons graag nog iets vragen, mail ons dan op zelfoogst@tuinderijdegroenteboer.nl of loop langs bij onze kraam op de zaterdagse streekmarkt op het Kerkplein in Woerden.

Stagiaire gezocht

Per 2021 hebben we weer plek voor een of meer (deeltijd-)stagiaires van de Warmonderhof. Wij zijn een erkend leerbedrijf. Neem voor meer informatie contact met ons op via email: info(A)tuinderijdegroenteboer.nl

Lees meer »

Vrijwilligers gezocht

Lijkt het je leuk om een of meerdere keren per week lekker bezig te zijn in de buitenlucht? Wil je meer leren over biologisch tuinieren? Heb je zin in fysiek werk dat tegelijk heel ontspannend is? Dan is meehelpen bij ons op de tuin misschien iets voor jou?

Met ingang van het nieuwe tuinseizoen (vanaf maart/april 2021) hebben we weer plek voor en behoefte aan helpende handen. Ervaring/kennis niet nodig; wel enthousiasme (ook met minder mooi weer;-). Meer weten of aanmelden? Stuur ons een mailtje: info(A)tuinderijdegroenteboer.nl

Lees meer »Wekelijkse verkoop op streekmarkt Woerden

Vanaf januari staan wij wekelijks op de streekmarkt in Woerden met biologische groenten van het seizoen.

Behalve wijzelf staan er onder andere een kaasboer, bloemenkweker, bakker en vlees(waren), kortom, allemaal kwalitatief hoge, dagelijkse boodschappen uit je eigen omgeving bij elkaar! En voor de kinderen zijn er allerlei boerderijdieren om te bekijken en te aaien!

Elke zaterdag tussen 9 en 17 uur op het Kerkplein in Woerden.

Lees meer »