Welkom » Oogstpakketten

Oogstpakketten

Vanaf januari 2017 bieden we oogstpakketten aan: een aandeel in de oogst in pakketvorm, bezorgd bij jou in de buurt. 

We stellen gevarieerde pakketten samen van seizoensgroenten, deels van eigen land/kas, maar ook aangevuld met biologische groenten van collega-tuinders. Elke week weer een gevuld en gezond pakket!

Vooralsnog bieden we de pakketten alleen in de periode januari-april aan omdat er dan niet zelf geoogst kan worden. Bij voldoende animo overwegen we ook na april ermee door te gaan, maar daarover volgt t.z.t. meer informatie. Ook kun je vanaf mei natuurlijk weer zelf komen oogsten. Lees daarover hier meer.

De mogelijkheden en prijzen van de oogstpakketten:

- klein pakket voor 1-2 pers voor 3-4 maaltijden per week voor €8,50/week (betalen per 4 weken) of bij een abonnement voor 4 maanden aaneengesloten €130,- (korting van ruim 10%)

- groot pakket voor 3-4 personen voor 3-4 maaltijden per week voor €13,50/week (betalen per 4 weken) of bij een abonnement voor 4 maanden aaneengesloten €205,- (korting van ruim 10%)

Afhaalpunten  en -dagen:

- Zaterdag bij onze kraam op de streekmarkt op het Kerkplein in Woerden (afhalen van 9.00 tot 16.30 uur)

- Op vrijdagmiddag bij de tuin

- Op vrijdagavond in Molenvliet

- Op vrijdagmiddag op nog nader te bepalen afhaalpunten in Kamerik, Woerden of omgeving: We streven ernaar de pakketten zo dicht mogelijk bij mensen thuis af te leveren. Daarvoor is een minimum van 5 pakketten per afhaalpunt nodig.
Als je dus echt het pakket thuisbezorgd wilt krijgen, maak je je buren ook enthousiast en biedt een van jullie zich aan als afhaalpunt (bijvoorbeeld de schuur)...

Uitproberen?

Wil je het eerst eens proberen, meld je dan eenmalig aan voor onze verrastas. Bevalt die je, dan is een oogstpakket misschien het overwegen waard.

Aanmelden?

Dat kan door een mailtje te sturen naar info@tuinderijdegroenteboer.nl of via het contactformulier.