Welkom » Tuinderij De Groenteboer » Wie zijn wij

Wie zijn wij?

Wij zijn Frank Drissen en Elsbeth van Apeldoorn. Frank heeft zijn wortels in het Brabantse land; Elsbeth komt uit het Groene Hart, maar beiden hebben wij jarenlang in Utrecht gewoond. Wij hebben ruim een jaar in Noorwegen geleefd; daar hebben wij samen een biologische groentetuin opgezet en groepen mensen voorzien van maaltijden gemaakt van zelf geteelde groenten en fruit. 

Tegelijk met onze oudste dochter is ook Tuinderij De Groenteboer geboren, de allereerste zelfoogsttuin van het Groene Hart! In het voorjaar van 2015 hebben we de eerste oogst binnengehaald op het mooie stukje Hekendorp waar we gestart zijn. In 2016 zijn we verkast naar een groter stuk land tussen Kamerik en Woerden. 

Frank is een gepassioneerd biologisch tuinder met ervaring op verschillende biologische bedrijven. Hij heeft de opleiding tot biologisch-dynamisch tuinder gevolgd aan de Warmonderhof in Dronten. Elsbeth heeft een educatieve achtergrond en daarnaast jarenlang als vrijwilliger gewerkt op een biologische tuinderij. Ons gezin bestaat verder uit nog twee kleine lekkerbekken: Jente en Lena.

Op de tuin krijgen we hulp van een groeiend groepje enthousiaste vrijwilligers. Ieder heeft zijn eigen kwaliteiten en voorkeuren en samen dragen we zorg voor een zo gevarieerd mogelijk en kwalitatief goed aanbod van biologische groenten, zacht fruit en snijbloemen.